Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2009

Länsi-Uudenmaan opettajat koolla

KUVA: Länsi-Uudenmaan opettajien ay-piirin puheenjohtaja Markku Tikkanen avasi kokouksen klo 20.


TIISTAI-ILTANA oli opettajien oman ammattijärjestön (OAJ:n) Länsi-Uudenmaan piirin kevätkokous Mainingin koululla. Kokouksia kierrätetään eri kouluissa- ja mukava niin. Näin omaan kouluunsa työajalla hyvin sidotut opettajat pääsevät näkemään toistensa työpaikkoja.

Mainingin koulu on ensimmäinen yhtenäinen peruskoulu Suomessa. Se on toiminut vuodesta 1974, ja remonttia odotellaan sielläkin. Koulu on kuuluisa musiikkiluokistaan, ja tässäkin tilaisuudessa siitä saatiin pariin otteeseen hienoja näyttöjä. Rehtori Rolf Malmelin esitteli kouluaan hyvin tehdyn power point-esityksen avulla. Mainingissa näyttää olevan hyvä meininki. Ks.enemmän tästä linkistä.

Tällaisiin kokouksiin liittyy aina myös pieni koulutusosuus. Tällä kertaa siitä vastasi helsinkiläinen pääluottamusmies Jaana Alaja, joka avasi väelle pian erityisopetuksen osalta uudistettavaa perusopetuslakia napakasti ja hauskasti.

MINUT valittiin kokouksen puheenjohtajaksi. Hallitus oli valmistellut paperit hyvin, ja niinpä vedin sääntömääräiset kevätkokouksen asiat 14 minuutissa.

Ei kommentteja: