Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, huhtikuuta 07, 2009

Koti & Koulu ry: Hyvän mielen Vappukahvila !


KUVA: Vappupalloilua keväällä 2008. Kuvan otti Juha Hyvärinen.


MAANANTAI-ILLAN Koti & Koulu ry:n kokouksessa keskusteltiin mm. Vapusta.

VAPPUPALLOT

Oppilaat voivat perinteiseen tapaan tilata vappupallon koulun kautta. Koti & Koulu ry. pitää vappupallojen täyttötalkoot koululla keskiviikkona 29.4 klo 18 alkaen. Mukaan tarvitaan täyttäjiä, narunsitojia, painonkiinnittäjiä ym. Vapaaehtoiset ilmoittautukaa Irmeli Westerstråhlelle mailillä: i.west(at)nic.fi viimeistään keskiviikkona 22.4. Etukäteen tilattujen vappupallojen jako on koululla torstaina 30.4 klo 10.30-12.

HYVÄN MIELEN VAPPUKAHVILA

Koti & Koulu ry, päätti toteuttaa yhdessä Järvenperän vanhempainyhdistyksen Himakan kanssa Hyvän mielen Vappukahvilan, Auroran koulun pääoven katoksessa vappuaattoiltana klo 19-22. Mukaan tarvittaisiin useita aikuisia ja mielellään myös miehiä! Tehtävänä on myydä munkkeja, lihiksiä, mehua ja kahvia ja olla aikuisena läsnä rauhoittamassa aattoillan hälinää.

Idea vappukahvillaan tuli yläkoulumme Järvenperän vanhempainyhdistykseltä, joita tietenkin asia kiinnostaa ehkä vielä meitäkin enemmän. Auroran koulu on keskeisellä paikalla. Pienemmät voivat tulla kahvilaan vaikka vanhempien kanssa munkille. Lähinnä kohderyhmänä ovat senkokoiset, jotka yksin kylillä kulkevat. Nuoret kokoontuvat joka tapauksessa jossain ja mielummin koulun pihalla aikuisten silmien alla kuin kaljoittelemassa metsissä ja kaduilla.

Kokelun vastuuhenkilönä toimii Pirkko Taipale , jolla on lapsia molemmissa kouluissa. Apulaisrehtorimme Ulla Hämäläinen lupautui myös mukaan kokeiluun, hienoa!

Nyt vaan tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia mukaan! Miettikää aattoillan ohjelmaanne, ja jos teille on mahdollista päästä paikalle auttamaan, niin olemme enemmän kuin kiitollisia! Ilmoittautumiset Annaleena Kuhaselle annaleenakuhanen(at)hotmail.com mailillä viimeistään viikkoa ennen eli torstaina 23.4. Tervetulleita kaikki koulumme lasten vanhemmat!

Annaleena Kuhanen
tiedottaja

Ei kommentteja: