Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

4 - (3) - 2 - 1 - GO

KUVA: Turvallisen iltapäivän rakenne 2008-2009, hahmotelma. TIP käynnistyy klo 12.45. Valinnaiset pajat toimivat 13.45- 15.15. Välipala syödään porrastetusti pajoittain. Muu aika ollaan kotipesässä ja pihalla. Niistä lähetetään harrastuskerhoihin. TIP päättyy klo 16.45. Sari sulkee ovet klo 17.

- Koulutyön kesäkeskeytyspäivä 17/73- Päivitetty klo 19.50.

KOLME TYÖPÄIVÄÄ ja sitten alkaa juhannus ja loma.

EILEN maanantaina oli upea kesäpäivä. Vespailin ympäri pääkaupunkiseutua hoitelemassa asioita. Aamulla minulla oli kaksi tapaamista. Hoidin Ismo Lehikoisen kanssa virkapäätöspaperit kuntoon, ja Sari Törrösen kanssa hahmottelimme alustavasti TIPin iltapäivänrakennetta (ks. kuva). TIP-seminaari pidetään sen henkilökunnalle perjantaina 8.8.

JOKIRANNAN Jukka sisusteli yläkerrassa uutta luokkaansa Siitä tulee kiva. Omassa konttorissa siivoustyöt jatkuivat. Huh, että on taas kertynyt paperia.

KÄVIN viemässä yhden VHS-nauhan ReelOneen siirrettäväksi dvd:ksi. On se nykyään kohtuullista. 15 minuutin siirto maksaa 20 euroa.

LOUNAAN jälkeen pyöräilimme Risto Schirayn kanssa Viherlaaksoon tilaamaan uudet teatterivalolaitteet. Tilasimme 24-kanavaisen ohjauspöydän, 12-kanavaisen himmentinen, 3 * 4-kanavaiset himmentimet ja asiallisen setin lamppuja. Niistä upein on lamppu, joka vaihtaa itse värin. Siihen meni kehittämisraha ja TIPistä jäljellä olleet rahat. Ja vähän ylikin. Edellinen laitteisto eli komeasti yli 15 vuotta. Ja edelleen siitä voidaan käyttää lammpuja ja standejä.
Hellströmin Noora kävi koululla hakemassa partioon palautettavat teltat. Sekin asia on nyt hoidossa. Kokosin sotu-tiedot kesäseminaarin lähtijöistä. Koulusihteeri Riitta selvitteli, kuinka saamme kanslia puhelimeen vastaajan lomien ajaksi.

Kohtuullisen tehokas työpäivä siis. Lisäbonusta siitä, että sain kirjoitettua Esseen kolmannen kolumnin otsikolla "Miesopettajat, katoava kanta". Lehti ilmestyy 10.7.
......................................................................................................................................

TIISTAI oli sateinen päivä. Julian paperiasiat hoidettiin kuntoon. Viimeiset erikseen laskutettavat tunnit pantiin maksuun. Virolaiset rakennusmiehet purkavat parhaillaan parakista seinää. Pääkoulun lattiat kiiltävät vahasta.

TALLINNAN matkailijoita on jo 39! Toimitin sotulistat matkayhtiölle. Erikoinen kesä; erityisesti miehiä talossa. Tänään Ripa, JJ ja Jiri. Ja mikä upeinta Ripan ja JJ:n luokat ovat löytämässä todella hienon skenografian. Ullan kanssa tsekkasimme avustajatilanteen vielä kerran. Yksi puuttuu. Sippolan Martti ja Leena piipahtivat koululla kaffella.

KEIKKAMARKKINOILLA kysyntää. Lupauduin puhumaan vantaan rexeille työhyvinvointihankkeestamme. Pohjois-Suomeen on jo kutsu kolmelle keikalle.

ONNEKSI on takaiskujakin. Valtio ei hyväksynyt kirjoitustani sivustolleen, johon oli pyydetty kommentteja koulutoimen tilasta.

Ei kommentteja: