Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, lokakuuta 03, 2020

Viikko 40. Reflektiota

 

VIIKKO 40 hoidettu. Ihan kova viikko. Paljon tosi tärkeää. Mutta näillä vuosirenkailla myös liian täynnä. Oma vika.

Maanantai 28.9.


Oikeesti. Asunto-osakeyhtiöiden hallitusten tehtäväkirjo on niin laaja, että harrastusluontoisesti niistä ei enää selviä. Ei riitä aika eikä osaaminen. Olin parin vuoden tauon jälkeen taas keväästä 2019 hallituksessa. Nyt palkkaamme isännöitsijän. Suosittelen muillekin.  Ks. stripin alin kuva :-) Viimeiset pj-"virkatehtävä" kuten pöytäkirjatyö hoidin tänään lauantaina. Freedom!!!!!

Tiistaina 29.9.

Nyt oli oikeita töitä. Seurasin didaktikkona etänä opetusharjoittelua. Ja pohdimme yhdessä, miten tunti meni. Oikea vastaus: Juuri niinkuin Matti Koskenniemi ajatteli. 

Illalla oli sitten Espoon perinneseuran 20-vuotisjuhla, jossa oli huikeat vieraat mm. kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä videolla. Sampo Suihko ja pelimanniyhtye Leikarit paikalla. Tapahtuma pidettiin livenä. Oli desit, etäisyydet ja hengityssuojaimet. Itse kokous sujui muutamassa minuutissa. Tapahtumasta lisää perinneseuran sivuilla:

https://espoonperinneseura.net/2020/10/espoon-perinneseuran-20-vuotisjuhla-29-9-2020/

Stripissä kuvat 2 ja 5.

Keskiviikona 30.9.

Aamupäivällä pääsin seuraaman maisteriharjoittelijoiden Seppo-peli- opetusta Tähtitorninmäellä ihan livenä.  Lapset suunnistivat pitkin mäkeä ja ratkoivat  QR-koodin avulla vänkiä tehtäviä. Ja ilma oli mitä mainioin.

KLO 17 pääsin pitkästä pitkästä aikaa käymään valtuustotalolla. TSL:n Espoon ja Kauniaisten opintopiiri piti demarien huoneessa kevätkokouksen. Puheenjohtajana vedin perään myös hallituksen kokouksen. Ks. stripsin ylin kuva.

Torstaina 1.10.

Luoja!Nyt on jo lokakuu. Aikainen herätys. Taas seuraamaan etänä harjoittelua. Huikea futuristinen apps-sovellut saatiin valmiiksi. Ks. kuva 4

Perjantaina 2.10.

LUPASIN sijaista yhtä yliopiston didaktikoista about kuukauden. Pestiin kuuluu kolmenlaista: II-periodin opetusharjoittelun ohjausta sekä ryhmäistuntoja pedagogisen vuorovaikutuksen ja Opettaja opetuksen suunittelijana, toteuttajan ja arvioijana eli OSTA - kurssista. Kävin aamulla esittäytymässä.

PUOLILTAPÄIVIN kävin taas seuraamassa ulkotuntia. Nyt oli ohjelmassa parkouria.

Lauantaina   3.10.

Herätys kello 6. AsOy:n paperit kuntoon. 

Sitten Helsinkiin EKOAY:n yhteistyötapahtumaan Hotelli Clarioniin.  Se korvasi aikaisempien vuosien Itämerelle  tehdyt laivaseminaarit.  

Hyvää keskustelua.  Stripin toiseksi viimeinen kuva. Huomenna tästä enemmän.

Mitä muuta?

Joo. Oli viikossa muutakin. Aakkosjärjestyksessä:

  • Auroran koulun opettajien kuulemista
  • Auroran TIP-hankkeesta 2007-2010 materiaalia Sukoon espoolaisen Islannin mallin kehitelyyn
  • Espoolaisrexien huolien kuulemista
  • Maisteriharjoittelun II periodi alkaa ensi viikolla. Yhteydenotto harjoittelun ohjaajiin.
  • Ohjeistusta I-periodin harjoittelijoille raportin ekoon
  • Oman yrityksen paperiasioita
  • Omnia kronikkaa
  • Perinneseurallelasten tekemä kuunnelma Tarja Rakeen teoksesta


Ei kommentteja: