Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, lokakuuta 03, 2016

Pöhkösti buukattu päivä?

HUOLETTOMALLA kalenterinpidolla järjestää itselleen helposti pöhkösti buukatun päivän.  Ei ihme, että naama on maanantain kunniaksi  about tällainen. Mutta liukkaasti liikkumalla tästäkin selvitään- kun itse pysäkit ovat kaikki innostavia.

TÄSSÄ elämänvaiheessa en millään viitsisi panna kelloa soimaan aamutuimaan. Mutta taas sovin työtapaamisen Helsinkiin klo 9:ksi, mikä tarkoittaa, että pitäisi olla ruuhkien vuoksi autossa jo 7.45. Tuo kokous Helsingin OKL:lla loppuu klo 11, ja sitten taas autoon. Nyt suuntana Espoon keskus.  Nopeasti toimimalla ehdin toimittaa Atso Vilkkijärven muistelmia Sukon ja Siton johdolle. Sitten reipas varttitunnin neuvottelu toisesta työn alla olevasta kirjasta.

Ja sitten liukkaasti demarien kaupunginhallituksen ryhmän kokoukseen kiukkuilemaan mm. hallituksen tekemästä ratkaisusta tyrmätä pääkaupunkiseudun soten erillisratkaisu. Mikä määrä turhauttavaa työtä taaskin on teetetty.

PIENI tauko. Ehkä ehtii syödä jotain?

KELLO 14.30 aloitan ops-luennon vantaalaisille opettajille Kilterin koululla. Kolmessa tunnissa ehtii paljon ja toivottavasti myös syvälle.

Vielä yksi sessio edessä. Olen lupautunut vetämään espoolaisille kuntavaalien demariehdokkaille koulutusosuuden teemasta "kunnallinen päätöksenteko". Paikalla Valtuustotalolla pitäisi olla klo 18.30.

SITTEN yöksi kotiin.

UPEAA maanantaita kaikille!
Ei kommentteja: