Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, joulukuuta 12, 2015

Luokanopettajan päiväkirja 2016-17

VAIKKA tämä lukuvuosi on hädin tuskin puolivälissä, Suomen Luokanopettajien asettama päiväkirjatyöryhmä elää jo tiukasti seuraavaa lukuvuotta. Muutoksia piisaa, kuten tiedetään.

MUTTA yksi on ja pysyy. Luokan-opettajan päiväkirja. Tämän lukuvuoden neljän eri version painosta myytiin yhteensä lähes 5000 kpl!

Nyt työn alla oleva versio on jo järjestyksessä 27:s. Kunakin vuonna päiväkirjassa on oma teemansa. Ensi lukuvuoden teema paljastuu tammikuussa.

JO sitä ennen saattaa paljastua seuraavan päiväkirjan kannen kuvitus. Netissä on ollut äänestys kansikuvasta. Vaihtoehtoja oli neljä. Äänestysaika päättyi 9.12.

Nelijäseninen päiväkirjatyöryhmämme: Martti Hellström, Mirja Holste, Pekka Rokka ja Inger Sundblad on pitänyt työkokouksensa pari viikkoa sitten, ja ensimmäiset tekstiluonnokset on jo lähetetty keskinäistä  kommentointia varten. Koko tekstinippu lähetetään painoon heti loppiaisen jälkeen.

Kirja oikoluetaan kolmeen kertaan, ja painolupa annetaan helmikuussa. Uunituoreet päiväkirjat ilmestyvät sitten Suomen Luokanopettajien vuosikokoukseen lauantaina 26.3.2017.

PÄIVÄKIRJAN mainos on tammikuun Luokanopettaja-lehdessä, ja sieltä löytyvät  myös tilausohjeet.

Ei kommentteja: