Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 11, 2012

Lumikki tulee - oletko valmis!

Menoa ja melskettä jumppasalissa, joka muuttuu Lumikin satumaisemaksi.
VIIKKO 50 on korkattu. Kolme ohjaajaa: Anni-Kaisa, Jukka ja minä asumme käytännössä tämän viikon jumppasalissa vetämässä neljän Lumikki-miehityksen teatterileiriä.

Olisittepa nähneet! Timo kytki valoja poikiensa kanssa. Samaan aikaan  Hannu, Pekka ja  Leena tekivät kulisseja. Nina varmisteli rooliasuja. Uma yritti sijoitella musiikkia oikeisiin kohtiin. Ja me vedimme I- ja II-miehityksen läpimenoja alusta loppu-kumarruksiin. Ja päivän päätteeksi vielä 1.-2.-luokkalaisten kanssa harjoiteltiin tanssiesitystä.

Reporttereilla ja kansalla on vielä repliikeissä päntättävää. 
TÄNÄÄN tiistaina työ jatkuu III- ja IV-miehityksen kanssa.  Nyt pudotamme myös musiikkia paikoilleen. Voi olla, että bändikin ehtii mukaan. Valot alkavat olla kohdillaan. Työlistalla on myös julisteiden monistus, rekvisiitan kartoitus (mm. myrkkyomena)  ja  vuokrarooliasujen noutaminen.

OLEMME hyvin aikataulussa, ja kolmen ohjaajan malli toimii sopuisasti (kunhan minä saa määrätä:-)). Kenraalit ovat sitten torstaina ja perjantaina- ja juhlesitykset lauantaina.

Opettajilla, jotka ovat teatterileirillä  on omissa luokissaan sijaiset, näin  näytelmästä tällä kertaa poisjääneillä  oppilailla  on tavoitteellinen ohjelma koko ajan.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei upeaa uurastusta teatterileirillä.
Onneksi osalla oppilailla on tavoitteellinen ohjelma, vaikka tulosvastuuta ei olekkaan.
Oli muuten erittäin hyvä eilinen jakso Roba sarjasta klo 21. Katsokaa ihmeessä netistä.

Martti Tieaho kirjoitti...

Kohta alkaa kohdaltasi "suuri valtuustoteatteri" pyöriä.siellä esiintymistaidot ovat a ja o?

Martti kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi. Olemme todella pyrkineet organisoimaan homman niin, että kaikillaon arvokata tekemistä. MT:lle:Esiintymistaito on osallisuuden keskeisimpiä taitoja.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä, oli hyvä tuo Roba jakso 11. Aiheena Kiva kiusaaja. Hyvä että kulttuuriväki taas edes uskaltaa esittää totuuden maassamme. Ei herranpelkoa ;-)