Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 21, 2012

Hyvää Joulua!


VUODEN 2012 viimeinen koulupäivä on nyt hoidettu kanta. Tämän lastun kuvana on pieni clipsi Lucia-esityksestä, jonka ajoitimme tämä vuonna näin. Mukana on iPhonella kuvattua  nauhaa sekä opettaja Hannu Kivistön kuvia. Koko koulu kuuli Lucian tarinan - suomen, ruotsin ja musiikin kielellä kolmessa kattauksessa. Kiitos kuudennen luokan ruotsinlukijoille ja heidän ohjaajilleen!

Päivän ohjelmassa oli myös Kaitsun ja co:n  maittava joulupuuro sekä luokkien omaa ohjelmaa. Minä sain opettaa Santun kanssa 6c-luokkaa.  Arvioimme syyslukukautta ja minä kuuntelin kahdella korvalla oppilaitten ajatuksia.

Todistukset jaettiin oppilaille hieman ennen klo 11. Ja sen jälkeen osa heistä muisti tulla noutamaan tilaamiaan Lumikki-paitoja. Opettajia  jäi vielä valvomaan eilisistä tappeluista annettuja jälki-istuntoja.

Oma työpäiväni jatkui pari tuntia  iPad-hankinnoilla. Sain varattua meille 39 laitetta. Haen ne koululle ensi perjantaina. Otamme näin kevätlukukaudella  tiikerinloikan 2000-luvun pedagogiikkaan.

TOIVOTAN kaikille Auroran väen puolesta oikein hyvää ja rauhallista joulua. Koulu alkaa maanantaina 7.1. 2013 työjärjestyksen mukaan.


Ei kommentteja: