Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 20, 2011

Kaksi päivää ja yksi tunti

Perinteiseen tapaan 1.-2.-luokkalaiset saivat maanantaina leikkiä Pepin
läpi kulisseissa. Valomiehet loivat teatterileikkiin tunnelmaa, ja Uma
säesti pianolla musiikkiefektit. 
VÄHIIN menee taas kerran, ennenkuin kokonaan loppuu. Tämä aamuna koulusyksyä on jäljellä kaksi päivää ja yksi tunti. Torstaipäivänä  jaetaan  vain todistukset ja eväspussit. Sitten oppilailla ja opettajilla alkaa joululoma.

EILEN AAMULLA henkilökunta kokoontui saliin, ja palautimme clipsien avulla mieleen syyslukukauden kohokohtia. Iltapäivällä tiimit kokosivat ylös niitä asioita, joita haluamme ottaa syksystä mukaamme keväälle. Ja asioita, jotka meidän on ratkaistava yhdessä. Kokoan listat loman aikana, ja jatkamme niiden työstämistä heti 9.1. kun koulu taas alkaa.

VEDIN päivän aikana kuusi kertaa teatterileikit, ja kivaa oli. Osa pikkuoppilasta osasi repliikit ihan ulkoa, osaa sain hieman  auttaa kuiskaajana.  Nyt on aika jättää hyvästit Pepille.  Paitsi, että paita- ja dvd-tilaukset vielä hoidetaan. Peppi-paitoja tilattiin 65 kpl ja tallenteita 98.  Kiitos Koti ja Koulu ry:lle!

TÄNÄÄN tiistaina kaivan Ikean-kassista ne 10 kg papereita, jotka ovat joutuneet odottamaan allekirjoituksia, kun rehtori on matkustellut Huvikummun maisemissa. Koululla kiertävä flunssa on kyllä iskenyt minunkin ääneni matalaksi, mutta jollei se tästä pahene, niin kassi kyllä kevenee.

Ei kommentteja: