Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 17, 2010

Saiturin Joulu, kenraaliharjoitukset

Kolmasluokkalaisten tyttöjen
suunnittelema näytelmän
juliste on koulun ovilla.

EILISET kaksi kenraalia olivat opettavaisia. Se, mikä ei toiminut oikein hyvin, oikaistiin. Mm. minä sain vielä editoida diaosuutta uusiksi. Pääosa toimi jo nyt. Kummassakin esityksessä tupa oli täynnä sparraajia.

Koulun jälkeen opettajat vielä viimeistelivät rekvisiittaa, osa ihan iltaan saakka. Haluamme, että juhlista tulee vaikuttava kokemus.

Tänään III- ja IV-kenraalit

Eilisestä opimme, että sali on täytettävä johdetusti takariveiltä alkaen. Tänään erityisesti III-kenraalissa on tosi iso joukko katsojia, joten kenkälusikalla mennään.

Kenraalien jälkeen pidämme vielä infon opettajille. Varnistamme, että kaikki oppilaat tietävät mm., milloin kouluun huomenna tullaan, mistä saadaan koulounaaksi tarjoiltavat eväät ja miten pukeutuneena katsoja-oppilaat koulun tulevat.

Huomenna juhlaesitykset

Opettajien on syytä kerrata sekin, että huomisiin esityksiin on tultava ajoissa. Saliin ei enää pääse esitysten alettua. Ei lapset eikä aikuiset. Taloon tullaan siipirakennuksen  ovesta. Pääoven tuulikaapissa on "näyteikkuna" 1800-luvun ylhäisön jouluun. Kunkin luokan esitysvuorot näkyvät koulun nettisivuilta.

Koti & Koulu ry tiedottaa (tämän bloginkin kautta)
Lauantaina 18.12 Koti ja koulu ry ottaa koululla vastaan ennakkotilauksia sekä Saiturin Joulu-paidoista että Saiturin Joulu DVD-näytelmätallenteista. Kukin oppilas on saanut ilmaisen t-paidan koululta, mutta jos muu perhe haluaa itselleen samanlaisen tai jos joku haluaa collagen niin niitä voi tilata ennakkomaksua vastaan. Paitojen hinnat: 
  • t-paita 12 euroa  ja 
  • collaget 18 euroa lasten koot ja 20 euroa aikuisten. 
  • Paidan voi hakea kuusen noudon yhteydessä tiistai-iltana koululta klo 18-20.
Dvd-tallenne tarkoittaa, että kukin neljästä esityksestä kuvataan ja niitä kopioidaan. Voit ostaa itsellesi joko sen version, missä oma lapsi kenties vilahtaa tai vaikka  kaikki neljä.  Hinta 10 euroa /DVD. Levyt jaetaan tammikuussa koulun alettua.
Tilaukset otetaan vain käteismaksua vastaan!! Eli rahaa mukaan. Näiden tuotteiden voitto-osuus menee Koti ja koulu ry:lle ja sitä kautta lasten iloksi. Lisäksi koululla pitää buffetia 5A-luokka ja sen tuotto heidän leirikoulu-projektiin. Käyttäkää hyväksenne palveluja.
Annaleena Kuhanen

Ei kommentteja: