Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, joulukuuta 18, 2013

Lappeenrannassa

ILTAA Lappeenrannasta. Hyppäsin koulupäivän jälkeen taksiin- ja kukapa olikaan kuskina: Jarmo Lius - tuttu avustajamme Aurorasta lukuvuodelta 2007-8.

Hän lähetti paljon terveisiä kaikille, erityisesti Herralan Raijalle, jonka luokassa hän työskenteli. Hyvää kuuluu. Tekeillä on romaani!

JARMO vei  minut  pikkubussilla Helsinginrautatieasemalle, ja sieltä porilainen mahassa junalla Lappeenrantaan. Matkan aikana ehti naputella monta keskeneräistä juttua valmiiksi. Perillä olin klo 20.25, ja kävelin vartissa reippaassa syyskelissä Hotelli Lappeeseen.OLI pakko lähetä iltakävelylle. Lappeenrantaan liittyy niin paljon muistoja. 1980-luvun alkupuolella  Kansasen Pertti ja Hytösen Juhani koukuttivat minut vetämään paikallisen kesäyliopiston kasvatustieteen appron osia. Hienosti hommia riitti pitkälle 90-luvulle. Rahat tulivat tarpeeseen, ja  perhe oli tietysti mukana.

2000-ja 2010-luvuilla olen saanut  vetää täällä muutamia koulutusjuttuja uusille ja vähän kokeneemmillekin rehtoreille. Samalla asialla olen nytkin

HILJAISTA oli tänään Lappeenrannassa. Oli pakko kiertää tutut paikat. Ei ole enää nakkikioskeja. Eikä oikein ihmisiäkään missään. Istuin parin lasillisen verran omassa seurassani Hotellin baarissa. Kyllästyin sitten seuraan ja painuin pehkuihin.

Ei kommentteja: