Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 07, 2011

Tänään laskettiin rahoja

PÄIVÄN tärkein tehtävä oli laskea rahatilanne koulusihteerin kanssa. Kun oikein ruutua tuijotti, näki, että vaikka palkkasimme huhti-toukokuussa kaksikin lisäopettajaa, budjettitilanne on hyvä. Tammi-toukokuusta jää  selvää ylijäämää ensi syksyn tunteihin.

Soitin talouspäällikölle. Näin on. Suomeksi se tarkoittaa, että kokonaisbudjetin kaava ja eräät muut seikat tuottavat meille syyslukukauden ajalle mukavan määrään lisätunteja/ viikko. Todella hieno juttu.

MUUTOIN päivä meni siivotessa,  kuton olen uhonnut- ja jälki myös näkyi. Tein ensi lukuvuoden mapit, ja heitin turhat paperit paperilaatikkoon (ja salassapidettäväy silppuriin). Pöydän  pintaa alkoi jo näkyä.

Huonompaa tuuria oli viranhaussa. Päteviä ja hyviä hakijoita karkaa toisiin kouluihin.

PS. Kutsuin Sorsan Osmon kanssa mopedisti-, skootteristi- ja moottoripyöräilijärexit historian ensimmäiseen rexien kokoontumisajoon ensi perjantaina. Meitä on pian puolenkymmentä ajalemassa raikkaassa ilmassa Tapiolasta Soutustadionin kahvilaan ja takaisin. Enemmänkin ehkä olisi, mutta osa on jo reissuissa ja ainakin yhdellä mopo vielä osina.

Ei kommentteja: