Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2011

Rexin ammattitaidon työnäyte: lukujärjestys

Tämä lukujärjestys yli 80 vuoden  takaa löytyi  Kuopion
koulujen nettisivuilta.

NIIN se on. Rexin ammattitaidon jokavuotinen näyte on opettajien ja luokkien lukujärjestykset. Tänään sain ensimmäisen version pohjat valmiiksi. Paikallaan ovat nyt hankalat aineet: käsityöt, kielet ja liikunnat.  Ja tietenkin alkuopetusluokkien lukkarit - ne ovat niin selkeät. kun oma opettaja opettaa lähes kaikki aineet. Nyt alkaa hionta.

Muutenkin ahkera työpäivä. Laskut on hoidettu. Samoin virkavapaudet. Tyhy-risteilyn hakemukset odottavat vain tulostusta. OHR:ää varten laadin hieman tuunatut uudet sivupohjat (esittelen ne opetuspäällikölle huomenna). Pudottelin opettajilta tippuvia Aurora 2015-kommentteja omaan lausuntooni. Kiva, että tippuu. Kasvattajaverkoston muistio tuli valmiiksi jo eilen. Roskakorit täyttyvät, kun oma siivoukseni eteenee. Vääjäämättä.

SIIVOUS etenee talossa komeasti. Kivilattiat oikein kiiltävät. Koulun pihalla kaivetaan parkkipaikkaa, ja viemäriverkkotyöstä varoitellaan oviin liimatuilla tiedotteilla.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Miten teillä on jakotunteja alkuopetuksessa? Niiden sijoittelu ei tuota päänvaivaa?

Martti Hellström kirjoitti...

Tässä vaiheessa kolme jakoa kolmen päivän aluissa ja lopuissa. Kaikilla alkuopetusluokilla periaatteessa yhtä aikaa (pientä huojuntaa, jos alkuopettaja opettaa yläluokilla kieliä).

Isoin ongelma ovat kielitunnit.