Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2011

Keskellä viikkoa

Saman kolmasluokkalaisen Joelin
tekemä toinen elokuvajuliste. Tuleva
taiteilija?

KESKIVIIKKO on taas hoidettu kanta. Pitästä aikaa aika tavallinen työpäivä. Oppilasparlamentti kooontui pohtimaan opetussuunnitelma-asioita. Lapsia on tosi järkevää kuunnella.

Näytin otteita Prinsessa Ruususesta eräille  3. -luokkalaisille. Oli jännä katsoa heidän ilmeitään,  kun oma tai tuttu naama ilmestyi skriinille. Tärkeää iloa!

OPETTAJAREKRYTOINTI on nyt siinä vaiheessa, että kaikki 1.-4. -luokat on "miehitetty" hyvillä, pätevillä opettajilla.  5.-6.-luokkien osalta ensembleä vielä hiotaan.

Myös laaja-alaisen erityisopetuksen puolella tarvitsemme vahvistuksia. Tänään laitoin eRekryyn hakuun 16-tuntisen ela-opettajan paikan. Hakuaikaa on kaksi viikkoa. Tavoitteenamme on, että meillä olisi ensi lukuvuonna 2,5- 3 elaopettajaa. Eli panostamme oppilaiden tukeen tosi vahvasti.

1 kommentti:

Vesa Linja-aho kirjoitti...

Ei (sori vaan :-) liity tähän artikkeliin mitenkään, mutta mitä mieltä sinä olet tästä aloitteesta:
http://solmu.math.helsinki.fi/2011/maol.pdf

jonka mukaan taulukkokirjat pitäisi kieltää ylioppilaskirjoituksissa ja jo yläkoulussa pitäisi oppilaat jakaa pitkään ja lyhyeen matikkaan?

Kaivoit silloin pari kuukautta sitten näppärästi tieteellistä tietoa läksyjen hyödyistä ja haitoista, niin tuli mieleen, että tähänkin voisi olla hyödyllistä kommentoitavaa.

Kirjoitin aiheesta blogiini, voit kommentoida (jos ehdit) joko täällä tai siellä:
http://linja-aho.blogspot.com/2011/05/mika-tassa-meni-pieleen-somegurut.html