Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, toukokuuta 20, 2011

Aurora hakee ela-opettajaa

AURORAN KOULULLE  tarvitaan määräaikainen tuntiopettaja elaopettajaksi. Tehtävä on haussa Espoo.fi- sivustolla olevalla "avoimet työpaikat"- osastolla. Työavain on  3-706-11. Hakuaika päättyy 02.06.2011 kello 15:45.

Tehtävän kuvaus: Etsimme koulumme tukitiimin vahvistajaksi monitaitoista ja työstään innostunutta erityisopettajaa, joka on tietoa, taitoa, tahtoa ja tarmoa tukea apua tarvitsevia oppilaita työotteeltaan kokeilevassa työyhteisössä. Toimenkuva ja viikkotuntimäärä muovaillaan valittavan erityisosaamisalueiden mukaisesti.

Käy koulumme kotisivuilla (www.aurorankoulu.net) ja rexin blogissa (http://pedagogiikkaa.blogspot.com/)  ja varmista, että olemme Sinulle sopiva työpaikka.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään etsitään ensisijaisesti muodollisesti pätevää laaja-alaista erityisopettajaa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi: Etsimme opettajaa, jolla on halua, taitoa ja näyttöjä seuraavista kyvyistä:

(1) kyky opettaa erilaisia oppilaita innostavin, monipuolisin menetelmin, oppimisen iloa varjellen ja sytyttäen.
(2) - ei koske elaa
(3) kyky johtaa opetusryhmää ja rakentaa sinne iloinen, tavoitteellisen ja kaikista huoltapitävän työskentelyn ilmapiiri ja luokkahenki.
(4) kyky rakentaa kasvatuskumppanuuden edellyttämää luottamusta lasten vanhempien keskuuteen
(5) kyky toimia joustavasti ja rakentavasti moniammatillisessa kouluyhteisössä ja omassa tiimissä sekä valmius etsiä ja kokeilla yhdessä uusia ratkaisuja esiin nouseviin haasteisiin.
(6) kyky kantaa omalta osaltaan vastuuta kouluntason yhteisistä työtehtävistä - erityisenä plussana TVT-tehtävistä - sekä työyhteisön hyvinvoinnista.
(7) kyky tarvittaessa ohjata kerhotoimintaa.
(8) kyky tarvittaessa kouluttaa muiden koulujen opettajia ja opastaa vierailijoita (Aurora on oppimiskeskus ja Kelpo- hankkeen pilottikoulu).

Lisäksi valinnassa otetaan huomioon hakijoiden:
(9) arvioidut edellytykset onnistua omassa opettajantyössään nimenomaan Auroran koulun opetussuunnitelman ja toimintakulttuurin asettamissa reunaehdoissa sekä
(10) muut sellaiset tekijät, joiden katsotaan voivan vahvistaa Auroran kouluyhteisön kollektiivista osaamista.

Tiedustelut: rehtori Martti Hellström (045 111 8156)

Ei kommentteja: