Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Superkeskiviikko!


VIDEO:  Kaikista ei taida olla opettajiksi?


TÄNÄÄN on siis Superkeskiviikko. Eilen illalla meni  aika myöhään, kun editoin neljä lyhytleffaa erilaisista opettajatyypeistä, jotka kuvasimme Jokirannan Jukan ja 6ac:n oppilaitten kanssa. Niitä tarvitaan tänään iltapäivällä.

Kello soi aamulla aikaisin. Kävin läpi kaikki virkahakemukset, ja lähetin vielä nipun kutsuja virtuaaliseen haastatteluun. Vien  hakemukset apulaisrexille klo 7.15:ksi tutustuttavaksi ja nappaan yhden opettajamme kyytiin.  Klo 7.30 meidän Kelpo-ryhmäläisten (Sirpa-, Raija-, Riina- opettajat ja minä) pitää olla Työväen Akatemiassa  ideoimassa viikon 7 ops-koulutusta.  Olen yrittänyt pari päivää tavoittaa opetuspäällikköä parin avoimen kysymyksen kanssa, mutta nythän se selviävät.

EHDIN olla naapurikaupungin puolella tunnin verran. Sitten on oltava koululla ottamassa vastaan  Opin ja Kasvan- vierailijoita. Pidän heille seuraa tunnin verran diojen kera. Sitten oppilasoppaamme ottavat heidät vastuulleen ja kierrättävät pedagogisella radallamme. Ja minä vaihdan kaupunkia :-)

PUOLEN päivän jälkeen Kelpo-joukkueemme palaa toivottavasti hyvällä mielellä Auroraan. Klo 13.30- 14 Vedämme vierailupäivän yhteen.

Oppimiskeskus Aurora

Klo 14 Aurora muuttuu juosten oppimiskeskukseksi, ja minä ja Jokirannan Jukka vedämme pienelle espoolaisopettajien ryhmälle  iltapäiväveson (johon niitä pikkuleffoja on tehty).

Ei kommentteja: