Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Opetussuunnitelmaa kehittämässä Dipolissa. Osa 3

Learning Cafessa Luolamiehen kaikki nurkat on
otettu  kokootumispisteiksi. Pisteitä on yhteensä 7.
OPS-ajattelua ajetaan tänään Dipolissa kolmatta päivää sisään espoolaisopettajien päihin ja sydämiin. Vuorossa taitaa olla Leppävaaran alue. Koulutuspäivästä, ja yleisen tuen osuudestamme  on tullut oikein yställistä palautetta.  Silloin sitä lähtee hyvällä mielellä taas ajamaan pakkaseen. Iltapäivän Learning Cafen pitävät tänään opettajistamme Sirpa ja Raija. Tästä erityisopetuksen teemasta oli muuten mukava juttu eilisessä Hesarissa. Siinä esiteltiin Kantokasken koulun tapoja tukea oppilaitaan opintiellä.

TÄMÄN päivän ohjelmassa on lisäksi virkahaastatteluasioita ja rästihommia. Työpäivä jatkuu ehkä 20:een  erään luokan vanhempainillan merkeissä.

PS. Blogin oikeassa reunassa on mainos Huhtimessuista. Lauantai 9.4. on kaikille perusopetuksen espoolaisopettajille yhteinen Veso-päivä.  Tapahtumassa jokainen koulu esittelee jonkin oman opetusideansa, "helmensä" muidenkin käytettäväksi. Helmet sijoitellaan Ruusutorpan koululle laatunsa mukaan hyvän perusopetuksen, yleisen, tehostetun ja erityisen tuen osastoihin. Osa helmistä esitellään postereina. Osasta järjestetään oikein Workshop. Koska Aurora on oppimiskeskus, me järjestämme  aamu- ja iltapäivällä työpajan teatteriteemasta.  Opetustoimenjohtaja on pitänyt tapahtumaa niin tärkeänä, että  kaikki opettajat on määrätty mukaan tapahtumaan.

Ei kommentteja: