Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

keskiviikkona, toukokuuta 29, 2024

Lukuvuoden 2023-24 viimeinen kouluvaaripäivä













 N iin kaunis kesäpäivä. Paikalla Aurorassa kaksi kouluvaaria ja yksi-mummi. 3N-luokassa kaikki  paikalla. Kvintetti tosin pikkuisen myöhässä :-) Se oli sitten siinä. Tämä kouluvaarilukuvuosi. Kivaa oli.



 



Kello 9. ohjelman tsekkaus. Lasten taideteokset oli riisuttu seiniltä helpottamaan kesäsiivousta.

Sitten sukellettiin suomen saloihin. 

Marjo-ohjaaja oli luokassa auttamassa. Hänellä ei ole montaa työpäivää jäljellä. Sitten alkaa kolmas elämä. Marjo on tehnyt pitkän ajan työtä Auroran koulun hyväksi, ensin aktiivisena äitinä  ja sitten kouluavustajana/ koulunkäynninohjaajana about Milleniumista asti.

Kouluvaari teroitti  värikynät kesäkuntoon. 


Ulos. Niin kaunis ja kuuma ilma, ettei paremmasta väliä.


Tauon jälkeen Osa oppilaista siirtyi kiinantunnille. Aika lailla viimeisille. Lopuilla oli englantia. Tehtiin vielä tekemättömiä tehtäviä.

Lounaaksi oli  tarjolla useita eri vaihtoehtoja. Varastot tyhjiksi. 3N-n ruokavuorolla oli valittavana kanapullia, papukastiketta ja broilernakeista tehtyä kastiketta, perunaa ja salaattia.  Sitten luokkaan katsomaan lastenvideota.

Pikaisesti harjoiteltiin vielä kerran kevätjuhlan laulut. Saipa kouluvaarikin laulaa klassisen Suvivirren. Sitten desimaalilukujen maailmaan: yhteen- ja vähennyslaskua. Hyvin meni.   


Siestalla oli jo tosi kuuma. Perinteinen auton siirto.   
 
 Tänään mentiin viileään metsään leikkimään lipunryöstöä. Hyttysiä sai läiskiä. Sitten koululle.
 
Kouluvaari jäi parkkipaikalle. Vilkutettiin hyvät kesät ja sitten autolla kotiin.

Kiitoksia auroralaisille ja 3N-luokan opettajalle ja oppilaille mukavasta kouluvaarivuodesta. Upeaa kesä-lomaa meille kaikille.  Nähdään taas elokuussa.

  

Ei kommentteja: