Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, joulukuuta 17, 2023

Viikkoraportti 50

 







(+) Viikko enemmän täynnä väljää kuin pitkään aikaan. Kohta alkaa kokoustauko. Joulu on jo ovella..  (-) Kesäikävä silti.  Hyi lumityöt.


 Maanantai 11.12

Ihanan hidas aamu. Sitten ParasKurssi-aineistojen oikolukua.
Sitten jouluostoksille mm. XXL:ään. Lounaaksi porsaanleikkeet pitkästä aikaa Omeletista.  Valtuustolla oli kokous - vuoden viimeinen.  Varsinaiset hoitivat homman.

 Tiistai 12.12.

Talvinen päivä. EED:n jäsenkirjettä. Lumitöitä. Joulutortujen koristelua. Joulusiivousta. Nyyh, pikkuäijien askartelut oli vietävä kartonkikeräykseen. 
Illan suussa Tapiola Gardeniin Jukka Jokirannan kouluteatteriyhdistyksen syyskokoukseen. Kuhaa.

 Keskiviikko 13.12.

Lumitöitä. Vanhoja kirjoja kierrätykseen. Demarien ilmoitusta ensi keskiviikon Länsiväylään. 

Illalla TSL-opintojärjestön syyskokous. Samaan aikaan kasvun ja oppimisen lautakunnan kokous. Ja kirkkovaltuusto. Molemmat jäävät nyt varan varaan.

 Torstai 14.12.

Lumitöitä.Kestävä Espoo- ohjelmaryhmän viimeinen kokous klo 16-18.30.
Kunnallisjärjestön hallituksen viimeinen kok0us klo 17.30 alkaen.Ehdin siihenkin mukaan. 

 Perjantai  15.12.

Kouluvaaripäivä. Kuunneltiin  "sähköinen joulukortti". Sitä sai olla vielä tekemässä demarien "Hyviä Uutisia". Ensi viikolla Länsiväylässä. Niin nostalgista.

 Lauantai  16.12.

Lumi alkaa sulaa. Kaupoissa. Joulusiivousta. Vietiin Norpalle muonaa ja koristeita. Syötiin loppuun eilisten Oskarien puolikkaat muussin kanssa. Iltapalaksi GrandPan pizzapaloja. TV:stä Crown-sarjan toiseksi viimeinen osa.

 Sunnuntai  17.12.


Maisteriharjoittelun raporttien deadline ja läpilukua. Sähköpostien siivoilua. Nyt vuosissa 2007 ja 2014. Päivälliseksi kotitekoista lasagnea. Tosi hyvää. Iltapalaksi (toistaiseksi) viimein osa Crownia.



Ei kommentteja: