Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 26, 2023

Viikkoraportti 47





(+) Maisteriharjoittelun seurannat  jatkuvat.  Kiliffaa. (-) Vähän liikaa aikaa menee kokouksiin 

 Maanantai 20.11.

Eläke tuli tilille. Kiva.  
Kouluvaaripäivä - välissä pikku teams-palaveri Hämeenlinnaan. Toinen kiva. Illalla Espoon valtuuston kokous. Kolmas kiva.  

Tiistai 21.11. 

Aikainen herätys ja eikun maisteri-harjoittelua ohjaamaan. Ensin kaksi tuokiota Mäntymäellä ja sitten kaksi Vallilassa.  Lounaaksi kotona lihapullia pippuri- kastikkeessa.  Tein vielä tiedotteen budjetti-neuvotteluista.
Illalla 18-20 EKPYn päättäjätapaaminen Glossa. Asiaa. 

 Keskiviikko 22.11. 

Aikainen hertys klo 6.30. Riku heitettiin Helsinkiin. Ja noudettiin Vantaalle. "Paras kurssi"- sessio  etänä automatkalla. Illalla kasvun ja oppimisen live- lautakunta. Tärkeää ja jopa hauskaa.

 Torstai 23.11. 

Aikaisin Helsinkiin maisteri-harjoitteluun. 
Kallioon koulun kahteen eri väistärakennukseen (9-13.30). Yhteensä 4 tuntia. Sitten Ison Omenan kautta kotiin. 

Siellä päivälliseksi pizzat. Isot. Mutta t
osi kurja  sanoa: Huonoimmat ever, jossei nyt 70-luvun ekoja  atria-pizzoja lasketa. Kuivat. Vakava juuston puute. Tonnikala oli pahaa. Maksettiin. Ei jääty haukkumaan. Lautaselle jäi melkein puolet. Ekaa kertaa ei tullut mieleenkään pyytää mukaan.
 
 Perjantai 24.11.


Maisteriharjoittelua ohjaamaan  Vallilaan  klo  9.45-12.15. Lukupäivä. Puoliväli oli tässä.  Päivälliseksi pitkästä aikaa filettä ja perunapaistosta. Niin maistui.
Illalla hoidettiin Hämeenlinnan YOHR-koulutus loppuun. Palautteet kouluille kehittämissuunnitelmista. Ja lasku palkkiosta tulostettu kuoritusta vaille.

 Lauantai 25.11.

Ns. Vapaapäivä. Maisteriharjoittelun kalenterointia. Lounaaksi keittoa. Lasku Hämeenlinnaan. 
Illalla kylään Syrjälöille Helsinkiin 75-vuotisjuhliin. Oli kiva nähdä. (Kuvassa samaa jengiä 9 vuotta sitten kesällä).Heitettiin Sepi ja Kaija Herttoniemeen.

 Sunnuntai 26.11. 


Hidas aamu. Aamupalan jälkeen reippaasti pakkaseen ja  toviksi  (klo 10- 11.15) Espoon Perinneseuran pöydälle Träskändan joulutapahtumaan. Kuvassa tuottelias taitelijamme Leenuska.






Lepohetki kotona ja uudelleen liikkeelle. Nyt  
klo 15 varapuheenjohtajan roolissa Kunnallisjärjestön edustajiston kokoukseen  Puikkarissa. 


Ei kommentteja: