Kirjoja

Kirjoja

torstaina, toukokuuta 16, 2013

Rexit infossa

ONKO Hellströmin Wirta hiipunut, kun blogilastujen tahti alkaa olla viikko, joku kysyi rexi-infossa. Tavallaan on. Tavallaan ei.

Vielä muutama aika sitten pidin tasan yhtä blogia. Tätä Kun aloitin polittisen varjoelämän, avasin toisen. Tammikuussa avasin Auroran koulun tiedotteille oman, kolmannen blogin.

Kun tuli valittua ryhmän tiedottajaksi valtuustossa, avasin neljännen. Ja kun sai vetääkseni Nuorison voimaannuttamisen ohjelmaryhmän avasin viidennen. Pidän nyt siis viittä aktiiviblogia yhtä aikaa :-) Kirjotan entistä tahtia, mutta en vain tässä rakkaassa blogissa .

NO tänään ollaan kuitenkin  täällä alkuperäisessä blogissa. 7 tuntia sitten olin Rexi-infossa- joka olikin tämän lukukauden viimeinen. Sivistystoimenjohtaja Sampo Suihko esitteli  esitystään sukon uudeksi johtamisjärjestelmäksi, jossa opetustoimenjohtaja johtaa koko sukoa, ja päälliköt neljää sukon linjaa. Tuon mallin hyväksyy (tai hylkää KH). Hän esittää myös kahden kulttuurin tulosyksikön yhdistämistä ja  liikunta- ja nuorisotoimen yhdistämistä. Tuon mallin hyväksyy tai hylkää valtuusto.

Muu agenda oli lähinnä tiedotusta. Ei mitään pelottavaa. Kuinka etappi toimii? Missä aikataulussa lukkarit pitää tiedottaa takseille.

INFON lopuksi muistettiin eläkkeelle jääviä rehtoreita: Tapiolan lukion Antti Ylimäkeä, Keinumäen sairalaankoulun Riitta  Paasivirtaa   ja Jalavapuiston  Ellen Hakkaraista. Niin se aika menee. Paikalla oli vain Riitta.  Hän piti napakan kiitospuheen. Täytyy muistaa ensi vuonna:-)

Ei kommentteja: