Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

sunnuntaina, kesäkuuta 30, 2024

Viikkoraportti 26

 









(+) Hieno lomaviikko. Paino sanalla LOMA. Nautin. (-) Kesäkuu oli sitten tässä. Mutta siitäkin selvitään. 


 Maanantai 24.6.

Upea keli. Altaalla uimassa about omassa ikäryhmäss.. Varattiin merimatka Lindokseen. Lounaaksi pizzasliceja.  Käytiin tsekkaaassa, mistä huominen laivaretki lähtee. Hieno hotellin päivällinen. 

 Tiistai 25.6.  

Lämpöä riitti. Aikainen aamiainen, että ehti laivalle. Noin 7,5 tunnin meriseikkailu. Pari uintipysähdystä (itse ei uitu ennen kuin perillä). Olipa hiekka kuumaa. Onneksi merivesi viilensi. Lounaaksi rantakahvilassa ranskanperunoita ja oluet. Paluumatka sujui lämpimästi.  Noin klo 18 hikisenä ja tyytyväisenä hotelliin. Todella upea illallinen, Ennen Nukkumattia vielä "rock-konserttia" puistikossa.

 Keskiviikko 26.6. 

Ihanan hidas aamu. Santut ovat matkalla Kreetalle. Aamiainen mainio. Altaalle. Päikkärit. Altaalle. Päivällinen. Niin maiskis. Ja sitten illansuussa  Vanhaan kaupunkiin. On se mahtava paikka. Melkein eksyttiin. 
Hotellilla aivan huikea etelä-afrikkalainen show-ryhmä. Saivat Marjun ja Martinkin tanssahtelemaan.  Vow. Muutama uuso ja uni tuli huomenna.

 Torstai 27.6.

Niin ihana kesäpäivä. Aamiainen. Altaalle. Pikalepo. Mainio buffet-lounas. Tuuliselle rannalla rohkeilemaan ja lukemaan kirjaa   Illallinen aasialaisella ravintolassa klo 20.45. Sinne tarvittiin oikein varaus. Tehtiin jo eilen. No joo.

 Perjantai 28.6. 

Viimeinen matkapäivä. Hitaasti ylös. Pakkausta. Aamiaiselle. Altaalle. Goodbye. Huoneen luovutus klo 12. Viimeinen  lounas. Maiskis. Bussi nouti hotellilta klo 17.  Kentälle. Rodoksen kenttä oli ihan kaaosta. iPhone ei löytänyt nettiä. Kylmä hiki. Onneksi oli läppäri, josta voi näyttää BoardinCardin.  Finnair tunnin myöhässä. Kotona klo 02. Uuso-lasilliset ja nukkumaan.
......................................

 Lauantai 29.6.

Herätys kotona ja arkeen. Täälläkin kaunis kesäsää. Pyykinpesua. Autolla ruoka-ostoksille. Tie Kauniaisiin onkin katkaistu. Eikä mitään tiedotusta. Noloa. Mukaan Kotipizzat. Norppa lähti viikon keikalle majakkaoppaaksi. 


 Sunnuntai 30.6. 


Kaunis aamu. Aamupalaksi pizzan pala. Lounaaksi niin ihanaa. jauhelihalla täytettyä "kurpitsaa". Käytiin istuttamassa kukkia haudalle ja kastelemassa kukkia. . Autokin muisti taas kiukutella ja sitten rauhoittua. Sitten lasilliset uusoa ja tv.sta nastaa sarjaa. Kesäkuu oli sitten tässä 

Ei kommentteja: