Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2024

Viikkoraportti 15

 

(+)  Kivaa mahtui viikkoon: koulu-vaaripäivä. Keväinen sää - välillä  (?) Tulikin hesa-viikko.  


 Maanantai 8.4. 

Kouluvaaripäivä. Kivaa oli. Aurinkokin näkyi. 16 °C.  Päivälliseksi vielä meksikolaista jauhelihakeittoa. Yhä maistui hyvältä.    
Illalla TSL-kokous Valtuustotalolla. Saatiin kuin saatiinkin kokous päätösvaltaiseksi. Sitten viimeistelemään EED-jäsenkirjettä.

 Tiistai 9.4.  

Aamulla ParasKurssin kirjan toimituksen etäkokous. Valmista uhkaa tulla. 20.5. perinneseuran seminaaria on valmisteltava.  Lounaaksi Oskarit Torosta.

Illalla piti olla kunnallisjärjestön lähikokous, mutta se siirtyi, kun kovinmonella oli kaksoisbuukkaus. Netflixistä koskettava leffa.

 Keskiviikko 10.4. 

Aamulla päivitettiin Etelä-Espoon demarien blogisivua jäsenkirjeen sivuilla.  Lounaaksi loput Oskareista. 
 
Illalla lautakunnan etäkokous. OK:

 Torstai 11.4.

Lepo! Kevät.  Käytiin Helsingissä Itiksessä (kaaos) ja Espoossa Sellossa. Lounaaksi valmista pekonipastaa. Päikkärit. Edistystä perinneseuran ja TSL:n kivoissa jutuissa. Hyvä syväsukellus Auroran vuosiin 2007-2010. 

 Perjantai 12.4. 


Taas keväisempi päivä. Ajeltiin taidenäyttelyihin; Kiasma ja  AmosRex. Edellisessä video, jossa oli broidi. Lounaaksi The FISH. Haettiin pojanpoikien lahjakortit Suomenojalta. Illalla viihdettä: Voice of Finland.

 Lauantai 13.4. 

Aamulla siivousta. Demaritapahtuima Isossa Omenassa. 10 minuutin suorasuinen puheenvuoro koulujen tilanteesta.  
Ja sitten Mr. Miltonin 10-vuotiskaffeille Kurttilaan. Norppakin ehdittiin nähdä. Haettiin evääksi susheja ja Lidin pizzaa. Hyvää mielt Sunnuntailounas-jaksosta.

 Sunnuntai 14.4.

Pikkusateiluakin. Aamapäivällä paneuduin Etelä-Espoon demareiden vanhoihin jäsenkirjeisiin vuosilta 2013- 2024. Kuvassa muuten nro 1 (vanhin ). Niistä on tarkoitus tehdä clipsi. 85-vuotisjuhliin. Tosi moni löytyi vanhoista gmail-viesteistä.  
Puolen päivän aikaan Helsinkiin.  Marjut shoppaili, minä jännitin Miltonin peliä Jätkäsaaren kuplassa. 
Maisteltiin superhalpoja Lidlin pizzoja. Hinta=laatu :-) Päikkärit. Naputusta. Ja sitten musiikkia "Tähdet, tähdet".

Ei kommentteja: