Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, huhtikuuta 29, 2024

Kouluvaarin terveisiä 29.4.


















   T änään oli taas lämmin  päivä.Vaarimummi-kvaretti oli  tunnollisesti  ja hyväntuulisenä paikalla. Auroran kevätjuhlat ovat jo ensi lauantaina. Vow


 



Viikon startti. Yksi oppilas poissa. Käytiin läpi päivän kiva ohjelma. Ja huomisen lyhyen vappu-aattopäivän ohjelma. Luvassa on vaikka mitä vänkää, ja kotiin pääsee klo 13.






 YPI oli nyt heti aamulla. Teemana oli tutut pikkulinnut. Niiden tunnus-merkit, pesät ja muona. Kuun-neltiin, katsottiin ja opeteltiin poimimaan tietoa kirjasta.

Ulos happeilemaan klo 9.45-10.Pikakuppi kaffia.


Noora veti luokassa viimeisiä kevätjuhlan lauluharjoituksia,  ja  kouluvaari ja koulunkäynninohjaaja Marjo opettivat puolikkaan luokan ryhmille nuottikirjoitusta. Ei ihan muuten mennyt perille. Ensi viikolla aloitetaan vielä enemmän alusta.

Lounaaksi oli kanakastiketta, perunaa ja salaattia. Sitten kouluvaari vahti-maan oppilaita toisen kerrokseen.


Suomen tunnilla kuunneltiin älytaululta kirjaa. 


Siestalla melkein kaikki olivat ulkona. Muutama viihtyi hyvin kirjastossa. Kun kenttä oli kuiva, salissa ei enää pidetty  koripallotreenejä.

Tuttuun tapaan kouluvaari kävi siirtämässä autonsa koulun parkille ja jäi ulos valvomaan oppilaita. Aikuisia oli tosi paljon. Kinastelua tosi vähän.
 
Jumppatunti oli pihalla. Nyt harjoiteltiin karttaleikkejä. Pari piilotettiin, ja vuorossa olleen piti löytää hänet karttavinkin perusteella. Opettajalla oli nippu valokuvia, ja kohde piti löytää juosten.

Iltapäiväryhmällä oli sama ohjelma kuin aamulla jo 8.15 tulleella aa-muryhmällä (+ lounastauko) Geo-metriaa ja erityisesti erityyppisiä kolmioita.  Hyvin meni.

Mukava päivä. Kohta ratkeaa, ketkä hakijoista saavat avoimet virat. Moni talon sisälläkin varmaan jännittää? Peukkuja kaikille.

Kiitoksia taas Auroralaisille ja 3N-luokalle mukavasta koulupäivästä. Ja isot peukut kevätjuhlaan. Nähdään taas ensi viikolla. 

  

Ei kommentteja: