Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2018

Espoon perinneseura SyysMatin markkinoilla.

TAAS kerran takana oikein hienot kaksi SyysMatin- markkinapäivää.

Espoon perinneseura pystytti  ties kuinka monennetta kertaa telttansa Tuomiokirkon kellotapulin taakse tosi hienolle paikalle.

OLIMME jakaneet paikallaolo-vuorot kumpanakin päivänä  kahteen osaan. Aamuvuoro oli vähän lyhempi. Silloin päivystivät mm. Kari Forsberg, Marjatta Kuitunen ja Esko Uotila. Minulle osui lauantain ja sunnuntain 4-tuntiset vuorot.

Lauantaina kaverina oli Heikki Sorvari  ja sunnuntaina  Aapo Kirvesniemi,Yrjölän Leena ja  Seija Lohikoski.

Telttapöydillä oli lähes kaikki 17 vuoden aikana julkaistut  kirjat. Ja tällä kertaa myös kaksi painotuoretta teosta: Vuoden kauklahtelaiseksi juuri valitun Esa Lehtisen teos Punaisin silmin, jonka taitto on todella kaunis (Leena Yrjölä)  sekä Pirkko Kivimäen ja Esko Uotilan teos Muuralan sairaasta. Molemmat on lyhyesti esitelty pari päivää sitten tässä blogissa.  Klikkaa tätä linkkiä.

Teltalla kävi tosi mukavasti porukkaa. Mukana oli tuntemattomia ja tuttuja: mm. entisiä  sukon  hallinnon ihmisiä,  rexi-kollegoita, Auroran entisiä oppilaita ja oppilaiden vanhempia. Osa jäi turisemaan menneitä oikein pitkäksi toviksi. Hienoa. Onneksi oli tarjota Aapon tuolit alle.

Saimme paljon uusia ideoita, ja kauppakin kävi. Taisimme tehdä ennätysmyynnin!

TELTAN purku ja tavaroiden rahtaaminen autoihin ja sullominen Aapon varastoihin  sujui jo tottumuksesta Uotilan Eskon johdolla - noin 40 minuutissa.

ENSI vuonna ilman muuta uudestaan.

Ei kommentteja: