Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, helmikuuta 18, 2013

Työrauhaa!

Tällä netistä löydetyllä kuvalla varustetut blogilastut ovat otteeltaan
wanhanaikaisia päiväkirjasivuja. Niissä kirjoittaja reflektoi itseään.
UPEAA maanantai-huomenta, hyvä blogi!

       Viikko 8 on täällä etelässä talvilomaviikko, ja kouluopetus on ajettu alas. Että tekee hyvää. Vaikka lomalle en itse nyt joudakaan. Alkutalven ensimmäiset kuusi kouluviikkoa näyttävät olleen kuormittavammat kuin juoksussa itse tajusinkaan. Viikonloppu meni "hengityksen tasaamiseen".

RÄSTIIN on jäänyt kaikkein tärkeimpiä hoidellessa melkoinen nippu ei niin kiireellisiä töitä - ja nyt on viisi työpäivää aikaa taas kerran purkaa sumaa. Aioin editoida 6c:n oppilaiden videoita *  kirjoittaa muutaman muistion * laskea viranhakijoiden loppupisteet * päivittää OHR-kansion * päivittää Rakennushankkeen kansion * siivota turhat paperit silppuriin jne.

Kun talo on lähes hiljainen, rehtorilla on  kerrankin oikeasti työrauhaa. Ei - näin uskon - yllättäviä ikäviä uutisia (sisäpostia ei tule) tai toisten pettymysten käsittelytehtäviä viikkoon.

       RINNALLA on käytävä läpi kevään toisen jakson: talvilomasta pääsiäiseen must-juttuja.  Tuo jakso kattaa viisi viikkoa. Siihen mahtuu mm. Alustava päätös ensi lukuvuoden ekaluokkien määrästä * Auroran päivän tapahtuma * Budjetin uuden työkalun haltuunotto * Hankesuunnitelman  valmistelu lautakuntaan uudesta rakennuksesta *  iPadien (loppujenkin) käyttöönotto * Kerhoresurssin anominen * kevätnäytelmän harjoitusten käynnistäminen *  kysely huoltajille * rexiseminaari Vierumäellä * Uinninopetuksen valvontajärjestelyt * Uuden johtokunnan nimittäminen ja sen ensimmäinen kokous * Via Dolorosa * Vieraita Israelista ... jne.

       Edessä on hyvä viikko, ja  monia mukavia tapaamisia. Eli hyvällä mielellä nyt aamusaunaan ja sitten konttorille.


Ei kommentteja: