Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2023

Viikkoraportti 29/2023




Heinäkuu. Vihreä väri taas. Tuli toivottua kauniita kelejä. Ei toiminut.

 Maanantai 17.7.


Pilvinen päivä. Siivoilua. Iso kasa cd-levyjä SPR:n konttiin. Viipyilyä vuodessa 1994.


 Tiistai 18.7. 


Pilvistä. Oikein sadettakin! Ei tullut luvattua aurinkoa. Päivälliseksi kaupan jauhelihalasagnea. Ketsupilla makeaksi. Siivoilua. 




 Keskiviikko 19.7.


Mr. Milton haettiin klo 11 yökylään.  Pizzaa. Mustikoiden poimintaa. Hohtokeilaa Sellossa. Uunilohta ja muussia. Mustikkapiirakkaa. Telkkaria. Unisatu. Krooh.






 Torstai 20.7.


Eläke(läis)päivä. Näkyi tililläkin. Mr. Miltonin kanssa croisant-aamupalan jälkeen uimaan Leppävaaraan. Oli kivaa. Vesi oli lämmintä ja sauna. Sadekaan ei haitannut.



Milton kotiin ja sitten syömään lounas Sellon thaimaalaiseen. Päiväunet. Aikamatkailua vuoteen 1995. Ja paria jakso eteläkorealaista sarjaa. Erilainen. Ainakin parin jakson verran. 


 Perjantai 21.7.


Uusi harrastus: kaupunkikävely osa 2. Nyt käveltiin päästä päähän Helsingin toiseksi/ kolmanneksi pisin katu: Hämeentie, joka oli muistoja täynnä. Startti Hakaniemestä maali Arabiassa. 7 km. Aika kiva keli.
Palkaksi kermainen kalakeitto Hakaniemen hallissa.

 Lauantai 22.7.

Kurja keli. Piti paistaa ainakin pari tuntia. Ei paistanut. Santun porukka lensi Kroatiaan. Siellä lämpöä piisaa. Päivälliseksi täytettyä kesäkurpitsaa. Niin maiskis. Aikamatkailua vuoteen 1995.



 Sunnuntai 23.7. 


Jännä keli. Espoossa pilveä ja sataa. Helsingissä täysi kesä.  

Käytiin kastelemassa kukkia Kurttilassa ja Hietaniemessä ja etsimässä sukulaisten hautoja. Yksi löytyi. Toista ei. No, askelia tuli 6000.

Päivälliseksi  kotona uunipatonkia.

Ei kommentteja: