Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

sunnuntaina, heinäkuuta 28, 2024

Viikkoraportti 30









 


(+) Ihanaa Kesää vielä. Pojat kylään viikonloppuksi. Aikamatkalla löytyy herkkuja. (-) Auto  oirehtii.


 Maanantai 22.7.


Hieno päivä. Aamupäivällä aikamatkaa Kettiksen historiaan. Pitkästä aikaa Oittaalle. Uimassa. Mukavan lämmintä. Lounaaksi paholaisen kanaa. Pienelle vespa-ajelulle.
Illalla poliisisarjaa.  

Tiistai  23.7.

Puolipilveen herättiin. Iltapäivällä aurinko paistoi ja eikun Soukkaan. Ihana kesä! Kotiin ja päivälliseksi eilistä kanaa. Päivä sukellukset meren lisäksi Kettikseen ja mm. Sakari Rannan elämään.

Keskiviikko 24.7.

Puolipilveen herättiin. Ja pian aurinko suorastaan kuumensi.  Ajeltiin asioille Ainoaan. Hampurilaiset. Päiväunet. Aikamatkaa isosän veljen; Sakarin elämään monimutkaisuuksiin sekä oman isän elämään. Syntymästä tulee kuluneeksi lokakuussa 100 vuotta. Jotta omat lapset jotain tietäisivät. Pienen kirjan kansi voisi olla vaikka tällainen.

Torstai 25.7.

Puolipilveen herättiin. Sitten päivä kuumeni. Autoajelu Helsinkiin. Kasteltiin hautakukat. Lounas Momissa. Hernekeittoa ja hieman liian tummanmakuista stroganoffia. Illalla rikossarjaa tv:stä.

 Perjantai 26.7.


Siivousta, jotta saadaan tuuletin käyttöön. Hellepäivä. Mr. Teo ja Milton kylään. Lounaaksi tilauksen mukaan rakettispaghettia. Sitten pelaamaan minigolfia Espoonlahteen. Vettä. Jätksiä. Teo vietiin mummulaan. Milton jäi tänne. Noora ja Ruutikin kylään. Tv:sta Pariisin olympialaisten ajajaisia. Kuumaa. Onneksi tuuletin pyörii.

 Lauantai 27.7.

Milton siis jatkaa kylässä. Aamusta Leppävaaran maauimalaan. On se upea. Sain uuden eläkepainikkeen. Nostalginen tovi Angrybirdseissä. Hampurilaisille. Pikku lepo. Heitin Marjun kauppaan: tuloksena ihanaa uunilohta. 
Miltonin kanssa mini-golffaamaan kahteenkin paikkaan ja puistoilemaan. TV:stä olympialaisia. Ja nukkumaan. Ja tuuletin päälle.

Sunnuntai 28.7.

Herättiin pilvistyvään aamuun. Aamuohjelmassa Oittaata: minigolfia ja kaksi frisbee-rataa pitkin kallioita ja metsää. Lounaaksi uunilohta.  Santtu ja Linda toi Teokin. Taivalahteen minigolffaamaan - ja pelaamaan tennistä 
ihan ilmaiseksi ja lainamailoilla. Sitten takaisin Espooseen. Päivälliseksi/iltapalaksi  Pizzahutin Pepperonia. Huilausta. Pisulle.Pesulle. Pusulle. Ja iltasatu. Krooh.



Ei kommentteja: