Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

sunnuntaina, lokakuuta 13, 2024

Viikkoraportti 41










(+) Aikamoinen viikko. Asiat. Etenee. Tulee tulosta. Alkuviikko aika tiukkaa. Mutta sitten hiljenee  Tulee tulosta. (-) Ilmat biilenee. Pimenee. 


 Maanantai 7.10.

H
yvä aamu. Pari tuntia opetuksen seurantaa Juvanpuiston koulussa. Heitin Marjun Helsinkiin kampaajalle. PED0032- päivitettyjen kirjoitelmien dl. Yksi halusi nostaa arvosanaa. Lounaaksi maisis-kanaa. 
Klo 17.30 Suurleppävaarassa vaaliohjelmaa. Illan päätteksi hienoa poliisisarjaa ohuesta langasta.


Tiistai 8.10.

Rauhallinen aamu. Puoliltapäivin Alexandriaan katsomaan saldoja. Lounaaksi kaupan lihapullia. Edustajiston kokous illalla Valtuustotalolla. Tehtiin päätös 50 ensimmäisestä kunta-vaaliehdokkaasta. Ehdin kuunnella kahta kaupunginjohtajaehdokasta Kataisen Merviä ja Mykkäsen Kaita. Sitten himaan suunnittelemaan huomista musatuntia.


Keskiviikko 9.10.

Kouluvaaripäivä klo 8.15 - 12.05. Kotiin vaihtamaan vaatteet bussi-junalla Helsinkiin.  
Jubilee 50 klo 14.30 - 19.  Mukavaa ja antoisaa oli. Puntit märkänä sateessa ja myrskyssä vähän aikaisemmin kotiin.  
Tein vielä pikkuleffan Toivasen Tapsa opiskelijoiden kanssa tekemästä esityksestä Paraskurssista ja laitoin linkin porukalle.  Illan päätteeksi jännityssarjaa. Santut Kanarialle.

Torstai 10.10.

Aleksis Kiven päivä. Alkuviikko on ollut aika haipakaa. Väysynyt Martti. Käytiin Jumbossa ruokaostoksilla. Remontti siellä etenee. Hauskat istumapaikat liukuportaisiin.


Oli luvattu palaute kirjoitelman uusijoille. Yksi halusi nostaa arvosanaa. Nousi. Illalla jännärin "Tappava yölento" seuraavat jaksot.

 Perjantai 11.10.


Viimeinen koulupäivä ennen syyslomaa. Eikun muistelemaan, milloin se oikein alkoi? Valo-kuvataiteen museoon. Hienoja kuvia. Voi, että oli vaikea löytää parkkipaikkaa.  
Sitten Lounaalle kehuttuun
 Weeruskaan Kallioon. Marju sai hirveä. Ei ollut hirveä vaan maukas.  Minä Oskaria. Oma annokseni oli iso ja kaunis, ehkä kauniimpi kuin kuin maukas. Leivitetty liha kaipaa minusta  paljon kosteaa kastiketta. Aikanaan Itiksen Suolaa ja Pippuria oli siinä tosi taitava.  Mennä W:aan vielä uudelleen.  Illalla jännärisarja loppuun 
 Lauantai 12.10.

Pilveä ja aurinkoa. Ajeltiin Kivistöön. Onhan se nykyään iso kaupunginosa. Ihan uusi kauppakeskuskin. Lounaaksi uunifajitasta. Ahkerointia. Editoin Kiravuon Pirkon Lo50-vee artikkelia ja  päivittelin vaaliohjelmaluonnosta. 

Sunnuntai 13.10.


Viileää. Ihanan hidas aamu. eMailin tyhjentelyä ja vanhojen luentodiojen  poimimista talteen. Löytyi herkkujakin.Tekstien editointia. Telkusta unilääkkeeksi "Tanssii tähtien kanssa".

 

Ei kommentteja: