Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, toukokuuta 13, 2024

Kouluvaarin terveisiä 13.5.


 
















 K eväinen kouluvaaripäivä koulussa. Tai oikeammin Laaksolahden urheilupuistossa. Mm. Auroran 3.-4.-luokilla oli urheilupäivä. Kouluvaari sai olla mukana jo toisen kerran. Edellisen kerran toukokuussa 2023.


 



Vuonna 2023 päivän
kuva oli tällainen.
Koulu alkoi 3N-luokalla klo 8.15. Laskettiin oppilaat. Kaksi puuttui. Jonoon reput selässä ja kohti bussipysäkkiä. Yksi pommiin nukkunut poikaoppilas  ajoi huikeaa vauhtia pyörällään suoraan pysä-kille ja ehti hienosti ajoitettuna mukaan.  
Bussivuorot oli jaettu luokkien kesken ja hyvin mahduttiin Laaksolahteen menevään vuoroon. Mukana oli oppilaita useista espoolaiskouluista.

Perillä hallilla oltiin aika tarkasti kello 9. Yhteis-tanssiliikuntaa  ja sitten joka luokka omalle radalleen. Kullekin luokalle oli  neljä eri pistettä, joissa vetäjinä oli eri urheiluseurojen osaajia. Ringetessä oli entinen Auroran koulun oppilas, joka tunnisti vielä vanhan rexinsä. 3N-luokalla oli ohjelmassa jumppaa/ tanssia. Sitten golfia. Ulkolounastauko Lippajärven rannalla: sämpylä, omena ja mehu. Sitten uudelleen radalle ringetteä/koripalloa ja viimeiseksi vielä yleisurheilua; pituus- ja korkeushyppyä sekä kuulan-työntöä.
Olipa kivaa.

Sitten muutama minuutti vaille klo 13 bussipysäkille. 6 minuuttia ja oltiin Auroran koulun pysäkillä. Omaan luokkaan huilaamaan ja kun kello soi, niin kotiin. 

Kiitoksia taas Auroralaisille ja 3N-luokalle mukavas-ta koulupäivästä. Ja Raija Herralalle yhteistyö-kumppaneineen hienosta urheilupäiväperinteestä. Näh-dään jo ensi torstaina. Silloin reissataan teatteri-museoon.Jeee!

  

Ei kommentteja: