sunnuntaina, lokakuuta 06, 2024

Viikkoraportti 40









(+) Monet asiat etenee. PED0032 -tuotokset on arvioitu. Uusi puhelin hankittu ja pian osataan myös käytyää sitä. Nopeita kokouksia, (-) Takaisku: Mersuun taas korjaus.  

 Maanantai 30.9.

H
yvä aamu. PED0032-lopullisen työn palautuspäivä.  Lounaaksi  löytyi vielä palapaistia ja valkosipuli-perinoita.  
Mentiin Marjun kanssa Giganttiin  puhelinostoksille.  Puolison vanhuspuhelimen tietojen siirtoon tarvittiin tuntikausia.  Tuli äkkikutsu vara1:lle (Liisa Kivekäs on nukkunut pois, ja Habiba nousee tilalle varsinaiseksi) valtuustoseminaariin Otaniemeen. Teemana on innovaatiot.  
Klo 18.30 Lippulaivassa vaaliohjelmatilaisuus. Nyt kuultiin molemmilla korvilla  Etelä-Espoon palvelutoiveita
...............................................

Tiistai 1.10.

Tänään vuorossa oli Martin puhelimen tietojen siirto. Onnistui (4 tuntia).  Nyt on sitten iPhone 14. 
Perinneseuran syyskuun etäkokous tänään klo 16. Ja sitten klo 18 seurakuntaneuvoston kokous Viherissä. Sieltä Kurtakkoon laittamaan pikkupoikia nukkumaan, Kotona 23.30.


Keskiviikko 2.10.

Kouluvaaripäivä. Kivaa. Opeteltiin kotona uusien kännyköiden käyttöä. 
Kunnallisjärjestöllä oli poliittinen kokous, mutta samaan aikaan kutsuttiin koolle kasvun ja oppimisen lautakunnan etäkokous. Auton puhdistusta katsastusta varten. Viihteeksi pätkä pysäyttävää poliisisarjaa.


Torstai 3.10.

Mersu katsastukseen klo 9.40. Käyttökieltoon. Apua! Jarruputket hajalla- Sitä sai sitten kävellä Juvanmalmilta Järvenperään.  Mersu jäi samaan paikkaan korjaamolle. Onneksi siellä oli aikaa. Veholla edellista vaaata aikaa sai odottaa kuukauden. Saa nähdä, saako sen huomenna. Lounaaksi jauhelihakeittoa a´la Marjut

 Perjantai4.10.

PED0032 Palaute opiskelijoille. Lähti ajoissa. Hyvät arvosanat. Lounaaksi vielä jauhelihakeittoa. 
MB saatiin kuntoon ja jälki-katsastettua. 980 €. Huh.  Korjatuilla jarruilla kauppoihin.

 Lauantai 5.10.


Koska auto oli taas käytettävissä, sillä Haikon kartanoon ja EKOAY:n seminaariin Porvooseen. Rakennus on tosi komea.  Paljon asiaa. Sitten kotiin. Reitti on todella nopea. Iltapalaksi pizzaa. TV:stä "Elämäni biisi".

Sunnuntai 6.10.

Hyvin nukuttu. Ensi viikon hommien suunnittelua. Huippuna tuloss Jubilee 50. Lounaaksi niin maistuvaa kana ja riisiä. Sukeltelua virtuaalikoulun idean syntyyn 30 vuoden taakse.. Ennen unia vielä tanssittin. tähtien kanssa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti