lauantaina, syyskuuta 13, 2008

Syyslomalle toivotaan toimintaa

TOINEN blogin pikakysely on sulkeutunut. Tuloksesta tuli jännittävä. Kun kysymykseen, tulisiko koululla oli toimintaa syysloman aikana, otti kantaa 65 vastaajaa, niin mielipiteet jakautuivat seuraavasti:

....................................................................
EI 32 ääntä
KYLLÄ, jos toiminta on ilmaista 8 ääntä
KYLLÄ, vaikka se maksaisi vähän 24 ääntä
En osaa sanoa 1 ääni
....................................................................


NÄYTTÄÄ siis siltä, että tarvetta lomatoiminnalle on- ei kaikille lapsille- mutta osalle. Tämän tuloksen pohjalta koulun on perusteltua jatkaa valmisteluja syyslomatoiminaksi hyvin nopeasti. Olemme jo selvittäneet ohjaajien ja avustajien kiinnostusta loma-toimintaan, ja myös sitä näyttäisi olevan. Syysloma kestää meillä neljä päivää, tiistaista perjantaihin. Näyttäisi siltä, että saisimme - toivottavasti- joka päiväksi 2-3 ihmistä töihin. TIP voisi toimia esim. klo 8-14.

Olemme saaneet virastosta myös periaatteellisen luvan kokeilla toimintamuotoa. Maanantaina saamme tietää virastosta päivähinnan. Päivämaksujen pitäisi kattaa työntekijöiden päiväpalkka. Sen jälkeen lähtee kaikille TIP-lapsille kysely lomatoimintatarpeesta. Tässä vaiheessa voisi olettaa, että toimintaan ilmoittautuisi noin 15-20 lasta/päivä. Myös välipala-asia täytyy vielä selvittää.

PERÄSTÄ kuuluu, sanoi torvensoittaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti